over Sylvia

Ben je ziek? Heb je pijn? Voel je je niet helemaal top? 

Pijn en ongemak (lichamelijk en emotioneel) … in je leven loopt niet altijd alles soepel. Je voelt je ziek, uitgeblust, zit niet zo lekker in je vel of hebt een fysieke (pijn)klacht. Misschien heb je behoefte aan een diepe ontspanning. Niet altijd wil je naar je huisarts toe of je bent er al geweest maar je wilt daarnaast ook op een andere manier aan de klacht werken.

Door middel van behandelingen gebaseerd op aanraking help ik je weer op het juiste pad. De methodes zijn een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde. Zo kun je je klacht zowel fysiek als energetisch aanpakken. Omdat deze methodes voor alle leeftijden en vrijwel alle klachten geschikt zijn, is het een kleine stap om het te gaan ontvangen.


10570265_936059813086568_6238429451490041140_nAnderen die een behandeling kregen reageerden een paar dagen later met:

-“Bedankt voor de plezierige begeleiding en de uitwisseling van info.”

–  “Heel erg bedankt ik voelde de pijn uit mijn knie zo naar mijn voet gaan en vanuit mijn voet ging de pijn uit mijn lichaam , zo heb ik het ervaren. Ik kan mijn knie nu weer buigen 😊 Super bedankt nogmaals 😍 “(na een behandeling op afstand)

–  “Ik heb het gevoel dat er beslist vooruitgang zit in hoe het met me gaat. Ben nog steeds heel blij met jou!”

– “Er vallen bij mij deze week veel dingen op hun plek. Dat is emotioneel…Maar uiteindelijk ook helend…”

– “Dank je wel 100 X”

Wie ben ik?                                                                                                          

Ik ben Sylvia en heb twee dochters, een hond en een man. We wonen in Hilversum omringd door een mooie omgeving van bossen, heide en plassen. Daar ben ik vaak te vinden met onze hond. Ik haal zowel rust als energie uit het wandelen in de natuur zodat ik mij kan opladen voor mijn andere interesses in reizen, film, kunst en cultuur. In mijn leven en gezondheid heeft de alternatieve geneeswijze al veel bijgedragen.

Mijn interesses zijn breed.  De rode draad is het welzijn van de mens. Naast mijn opleiding aan de kunstacademie, Gerrit Rietveld Academie, volgde ik de opleiding sportmassage en voetreflexzonemassage. Ik werkte in een sauna voor de ontspanningsmassage, begeleidde voetbalteams als sportmasseur en werkte als interieurarchitect om opdrachtgevers te helpen aan goede, mooie en inspirerende ruimtes. Na een paar jaar de focus op interieurarchitectuur te hebben gehad besloot ik om meer voor de gezondheid van mensen te gaan doen. Op zoek naar een manier om mensen te helpen bij lichamelijke en portret-Sylvia-van-koningsbruggeemotionele klachten ben ik gestart met het Basisjaar Haptonomie. In het voorjaar van 2015 volgde ik de workshop Regenesis Touch.

~Mensen helpen door aanraking~

Gegrepen door de krachtige en tegelijk eenvoudige methode besloot ik de opleiding tot Regenesis Behandelaar te volgen. De methode is niet zweverig, maar met beide voeten op de grond en wetenschappelijk onderbouwd. Zo kan ik mensen helpen zoals ik het zelf fijn vind.

Cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd:
Regenesis (2015-’16), Access Bars (najaar 2016), Touch of Matrix (Stap 1, najaar 2018), PMA-methode (2020), Access Consciousness Bodyprocessen (2017-’18), Verbindende Communicatie (2019), Focusing 1, Touch for Health 1 (2015), Haptonomie basisjaar (2015)

Wil je met mij en het energetisch werk voor lichaam en geest kennismaken?
Maak een afspraak om het te ervaren!