Regenesis

-Je gezondheid terug door aanraking-
Met een Regenesis (regeneratie!) behandeling is het mogelijk.
Ieder lichaam wil immers het liefst gezond zijn! De meeste lichamelijke (maar ook emotionele) klachten kun je verminderen door aanraking van bepaalde plekken. Het opheffen van (minimale) scheefstand in je rugwervels werkt door in het hele lichaam. De rest van de behandeling bestaat uit het balanceren van bottenstructuur, organen, endocriene klieren- of lymfesysteem afhankelijk van je klacht. De behandeling is zacht en tegelijk krachtig en zonder manipulatie.

Een Regenesis behandeling laat je lichaam al snel gezonder, blijer, mobieler en beter voelen

Maak een afspraak wanneer je ondersteuning kunt gebruiken.

Regenesis is een energetische, herstellende geneeswijze die werkt via de zenuwpunten. Door met mijn handen of vingers specifieke punten van je lichaam aan te raken komt de energie daar in balans wat merkbaar is in zowel in je lichaam als geest. Het genezingsproces wordt in gang gezet, gestimuleerd en waar mogelijk versneld. Ik ben zelf nog iedere keer onder de indruk van de eenvoudige, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Regenesis.
Deze vorm van energetische behandeling kan ook dienen als een aanvulling op de behandelingen van andere geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, emotionele therapieën en de reguliere geneeskunde.

-Beter in je vel met Regenesis-

Regenesis voor gezonde organen                                         Regenesis voor een uitgelijnd beendergestel

Ik voel meer dan de aanraking hoe kan dat?-

Een behandeling start met het uitlijnen van de wervelkolom en het bekken. De atlas en draaier correctie is een belangrijke start. Door het aanraken van de zenuwpunten rond de wervels wordt de wervelkolom aangemoedigd om naar de meest ideale stand te gaan. Omdat er zoveel zenuwen lopen door de rugwervels verbonden met de rest van het lichaam kunnen vele klachten hiervandaan behandeld worden. Vaak zit de oorzaak van de klacht zelfs in de wervels. De behandeling wordt vervolgd met de specifieke handposities voor de klacht.

Wanneer het mogelijk is gebeurt het uitlijnen staand. De rest van de behandeling is afhankelijk van de klacht liggend op de massagetafel en/of zittend. Je kleding mag aanblijven, je schoenen gaan uit. Wanneer je het snel koud hebt is het aan te raden om extra sokken of sloffen mee te nemen.

Meestal duurt een behandeling ruim anderhalf uur.

Soms is één behandeling voldoende, vaker zijn er meer nodig. Na 3 à 5 behandelingen zal er over het algemeen een duidelijke verbetering zijn of is de klacht verdwenen.

Hoe de behandeling wordt ervaren is voor ieder mens anders. Bij het uitlijnen van de rug schommelt het lichaam vaak heen en weer. Soms gaat het lichaam in de meest bijzondere houdingen. Het ontladen van blokkades (fysiek of emotioneel) kan tijdens de behandeling merkbaar zijn doordat je moet gapen, boeren, emoties of door fysieke reacties zoals warmte, spanning of tintelingen.

Regenesis voor een gezond zenuwstelsel

Advies na de behandeling:
– Geniet van de verandering!
– Drink 2 glazen extra water!
– Neem extra rust als je lichaam daar om vraagt!
– Zorg goed voor jezelf door te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft!
– De eerste dagen na een behandeling zoveel mogelijk symmetrisch bewegen om je lichaam en spieren te laten wennen aan de rechte wervelkolom.

-Hoe zou het zijn om zonder je klachten te leven?-
Wat zou je dan doen? Wat zou je dat opleveren? Hoe heerlijk zou dat zijn?

Maak een afspraak voor een Regenesis behandeling.