Bewust Zijn

Bewust Zijn is:
Meer vrijheid voor je lichaam
Meer gezondheid voor je lichaam
Vrij zijn van je klacht

Om te werken aan klachten ben je welkom in mijn praktijk voor een  behandeling met de vingerknip methode (Tom). Op 1,5m afstand, Corona-proof, help ik je energie te laten stromen waar nodig om je zo sneller te herstellen en je weer beter te voelen. Bekrachtigen wat je wel wilt en losmaken wat je niet wilt.

~Zet de eerste stap naar meer gezondheid~

Pijnklachten, angst, stress, onzekerheid, ziekte of een ander thema kan je erg in de weg zitten en je belemmeren in je leven.

Door de verbale communicatie bekrachtigd met een vingerknip is het mogelijk om informatie in de vorm van blokkades los te maken en op te ruimen uit je systeem. Je zult ervaren dat het mogelijk is om pijn, angst en alles waar je “last van hebt” moeiteloos vrij te laten. Dit geeft ruimte voor nieuwe mogelijkheden in je leven.

Er vindt een verandering plaats;
Van pijn… naar plezier
Van angst naar… vertrouwen
Van verdriet naar…opluchting
Van een staat van overleven… naar groei

Voel je je belemmert door pijnklachten? Wordt je geleefd door je emoties? Of nog iets anders?

Maak een afspraak voor een behandeling en ervaar meer vrijheid in je lijf en je leven!

“De behandeling was heerlijk en ik ging veel lichter en losser naar huis”

Hoe gaat een sessie?
De behandeling start staand. Staand komen de gewrichten van het bekken, rug en ledematen binnen korte tijd in de optimale positie doordat het lichaam staand makkelijker in beweging kan. De rest van het proces is liggend op de behandeltafel. Je kleding mag aanblijven, je schoenen gaan uit. Wanneer je het snel koud hebt is het aan te raden om extra sokken of sloffen mee te nemen.

“Tijdens de behandeling en er na voelde ik veel meer ruimte dan normaal in mijn lichaam”

Maak hier een afspraak voor een eerste behandeling.