Behandeling op afstand

Een behandeling op afstand is een prima alternatief voor mens en dier om aan je welzijn en gezondheid te werken, pijn of een ander lichamelijke ongemak te verbeteren of je emotionele balans te vergroten.

Een energetische behandeling waarvoor je de deur niet uit hoeft!

Klik hier voor het maken van een afspraak

In principe kan alles behandeld worden, van buikproblemen tot een pijnlijke knie van verdriet tot een vol hoofd. Van tevoren ontvang ik informatie over je (gezondheid) klachten, wensen of aandachtspunten.

Sylvia van Koningsbrugge - behandeling op afstandOp de afgesproken tijd zorg  je dat je op een rustig plekje bent waar je niet gestoord wordt en je jezelf open kunt stellen om te ontvangen. Het is fijn als je kunt liggen, een bed of bank is dus een logische keuze. Je telefoon mag op stil.

Na afloop kun je nog even blijven liggen, misschien val je wel in slaap. Ik stuur een verslagje met wat ik aandacht gegeven heb.
De behandeling duurt 20 tot 30 minuten.

Bij de behandeling van je huisdier spreken we een dag af. Je ontvangt na afloop een verslag van wat ik aandacht gegeven heb of wat opviel.
Tarief €22 (via betaalverzoek)

Klik hier voor het maken van een afspraak  

Een behandeling op afstand is ook een goede oplossing wanneer:
– je weinig tijd hebt.
– de afstand van huis naar de praktijk een probleem is.
– extra wilt werken aan het verminderen van je klachten tussen twee afspraken in.
– voor het behandelen van huisdieren

Reacties :

“Sylvia heeft mij een afstandsbehandeling gegeven. Ze heeft mijn hoofd en linkerkant nek/schouderblad behandeld. Ik heb niet veel van haar behandeling gevoeld, maar het resultaat is verbluffend. De pijn en belemmering die ik al jaren heb aan de linkerkant van mijn nek/schouderblad is helemaal weg en is ook weggebleven. Het is heerlijk om daar pijnvrij te zijn!”

“Hai Sylvia zou je poes deze week weer kunnen behandelen. Ze miauwt veel meer en het is gewoon sneu. Haar huid is weer goed en bijna alle bultjes zijn weer weg….”

“Ik ben net wakker en voel mij sinds lange tijd “uitgerust” . Wat je allemaal gedaan hebt waren precies de aandachtspunten belangrijk van herstel.”

“Ben zo blij dat je op afstand kunt behandelen in deze tijd van angst voor besmetting; hele grote steun!”

“Dat was bijzonder! Mijn middenrif en onderbuik begonnen serieus te tintelen. Daarna vooral veel op links gevoeld tot aan de tenen. Steken, tintelingen, druk, van alles.”

“Grote schoonmaak.. Vandaag heb ik een behandeling op afstand gekregen van Sylvia. Het voelde een beetje zoals op de foto, alsof er allemaal belletjes door mijn lichaam gingen. Een aangenaam tintelend effect. Syl maakt contact en inspecteert mijn lichaam; geruststellend groen over het algemeen. Hier en daar wordt iets opgeruimd of teruggezet op zijn plek en ik kan heerlijk rustig blijven liggen.. Een relaxter manier van opruimen bestaat niet. Ik geniet nog steeds na.. Heerlijk!” 

1897932_10153986618318420_7004191709436970005_n (1)