Gezondheidscheck

Een gezondheidscheck met bioresonantie apparatuur geeft je inzicht in het functioneren van de organen en weefsels in het lichaam; hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, hersenen, hypofyse, hormonen, bindweefsel, gewrichten en rugwervels worden doorgemeten.

Bij Praktijk Hyacintenlaan kun je terecht voor een gezondheidscheck met bioresonantie

Hoe is het met je lichaam? Wat gaat er goed en wat is er uit balans?

Door het vasthouden van de koperen staven van het Bioresonantie apparaat wordt duidelijk of en waar er disbalans is. Mogelijk herken je dit ook door klachten die je ervaart.

Het apparaat meet je lichaam door en geeft aansluitend de resultaten van de test. En het mooie is dat het deel van je lichaam gelijk behandeld wordt, in één moeite door…

Dergelijke biorenonantie apparaten vergezelden astronauten op hun verblijf in de ruimte. Ter bevordering van hun gezondheid, voor meting en behandeling.

Ben je benieuwd hoe het lichamelijk met je is?

Een gezondheidscheck met bioresonantie:

 • Meet en analyseert de organen en weefsels
 • behandelt het lichaam met de herstellende resonanties
 • geeft je inzicht in welke voeding belastend is voor je lichaam op dit moment en wat je beter een aantal weken niet gebruikt totdat het lichaam terug in balans is

Na de meting en herstellende resonatie is het aan te bevelen om je lichaam in de optimale balans te houden met de imprint druppels; Het apparaat voegt de benodigde trilling resonatie toe aan een flesje voor je lichaam en een flesje voor je voeding intolleranties. Deze druppels neem je thuis in. Ze geven je net als homeopathisch middelen,extra ondersteuning en versterken de behandeling.

Kosten € 67 ; inclusief huur apparaat en 2 flesjes met druppels à € 5/stuk

 • Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.
 • Een gezondheidscheck kun je iedere 3 maanden herhalen
 • Stuur een bericht naar sylviavankoningsbrugge@gmail.com of app 0684654377 voor het plannen van een sessie.

 • De lichaams-metingen worden gedaan met behulp van de meest geavanceerde apparatuur op bioresonatie gebied. Een verlichting in gezondheid, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel, is veel dichterbij dan je misschien eerder dacht!
 • Bioresonatie kan een goede aanvulling zijn op reguliere en alternatieve diagnose en behandelmethodes.
 • Snelle volautomatische metingen
 • Maak een afspraak voor een complete test van 35 organen en systemen in een paar minuten.
 • Stel je lichaam open voor de uitgebreide software bibliotheek van meer dan 100.000 trillingsfrequenties.

Tags: Belastende emoties, epigenetische psycho-emotionele “imprints” (overtuigingen), pathologieën (ziektebeelden), belasting met elektrosmog (o. a. mobiele telefonie, bronnen in en om voertuigen) en geopathie, zoals die van de aardlijnen, opsporen van allergieën of voedselintolerantie, ziekteverwekkers als virussen, bacteriën of parasieten herkennen, belasting van metalen, medicijnen en  omgevingsvervuilers, gebitsanalyse, biochemische status op basis van o.a. ijzerwaarde, schildklierwaarde en neurotransmitters, hormonenstatus van o.a. de bijnieren, de schildklier en de andere hormonen, vaccinatieschade, belastingen in het centrale zenuwstelsel.