reviews

Lees hier een aantal reacties van wat anderen hebben ervaren:

Regenesis gecombineerd met KlachtVrij:

“Na de sessie was ik in de avond vreselijk moe, mijn ogen wilden al dichtvallen om 21.15 en dat terwijl ik een avondmens ben. Ik heb veel geslapen en mijn darmen voelen beter en ik heb minder diarree. Hopelijk blijft dit zo. Verder heb ik meer energie nu en geen pijnen in mijn lijf als ik opsta en dat is mij zooooooveeeel waard!!! Dat maakt echt dat ik beter kan genieten van de dag 😊

*

“Ik zei al tegen mijn man als ik af en toe het nodig heb om een behandeling te doen dat ik dat heel graag wil omdat het echt heel veel doet. Hij zei er eigenlijk niet veel over dus dat laat hij lekker aan mij over gelukkig. Hij heeft er tenslotte ook baat bij. Een vrouw die lekkerder in haar vel zit”😉

*

Regenesis:

“Het lijkt wel alsof ik opnieuw in elkaar gezet ben.”

*

“Het gaat best goed hier, maar ik denk dat het goed is als ik nog een behandeling op afstand inplan. Deze behandeling ervaar ik altijd als een soort hersteltraining, alsof ik energetisch weer in balans kom.”

*

“De behandeling heeft veel effect gehad. Dank je wel! Emotioneel gaat het veel beter 😊. Niet gelijk maar een paar dagen na de behandeling knapte het op.” (note: De energie die aangezet is werkt tot 5 dagen door)

*

“Ik heb de laatste anderhalve week echt wat meer energie en dat is fijn. Je behandelingen heb ik als heel rustig en fijn ervaren.”

*
“De behandeling was weer geweldig! Een reis in mijn lijf, de aanstoot tot zelfheling. Grote dank!”

*
“Het was een heel rustgevende behandeling. Het vele draaien en buigen in het begin gaf veel ruimte. Sylvia kon goede, mooie dingen benoemen, gaf inzichten. Tijdens het liggen veel warmte en rust….heerlijk!

*
“Gisteravond heerlijk ontspannen en vannacht wel op m’n schouder kunnen liggen, wat daarvoor erg pijnlijk was zonder medicatie. M’n nek voelt zachter en de spieren rondom schouders ook”.

*
“Ik vond het een fijne behandeling. Sylvia was rustig en gaf goede steun als er dingen naar boven kwamen. Er is veel losgekomen tijdens de behandeling. Na afloop voelde ik mij heerlijk ontspannen.”

*
“Wat is dit bizar! Hoe kan dit? Het gebeurd gewoon!”

*
“Ik was de volgende dag ontzettend moe, wilde alleen maar een beetje lezen op bed. Dit duurde wel even voort.
Daarna voelde het wel stukken beter, ook mijn stemming.
Het heeft mij erg geholpen bij de verwerking van  een oud stuk dat geraakt is tijdens de reis naar Ierland.
Voel me wat vrijer in mijn lijf nu.”

*
“Sylvia heeft mij een Regenesis afstandsbehandeling gegeven.
Ik heb niet veel van haar behandeling gevoeld, maar het resultaat is verbluffend.

De pijn en belemmering die ik al jaren heb aan de linkerkant van mijn nek/schouderblad is helemaal weg en is ook weggebleven.
Het is heerlijk om daar pijnvrij te zijn!”
“Dit was een warme behandeling. Ik voelde veel energie stromen. Bedankt voor de liefdevolle behandeling.”
*

Access Bars:

“Het was heel opmerkelijk. Ik was (ben) minder moe, veel energieker. Daarnaast merk ik dat meer licht in mijn hoofd heb. Merkte er na pas dat ik de afgelopen maanden heel somber (donker) ben geweest. Dat is weg. Het wolkje bij mijn linkeroog dat er nog zat ontsnapte afgelopen dinsdagnacht met een (lekkerlijk) knalletje uit mijn mond. Heel apart. Ik kom zeker weer, geweldige ervaring.”

*
“Ik merkte niet zoveel van de behandeling tot ik thuiskwam.  Daar hoorde ik; Wat is er met jouw aan de hand….je bent zo vrolijk…hyper bijna. Dat is nog eens een positief thuiskomen. Ik had het zelf niet eens door.”

*
“Het voelde alsof ik niet meer bij het gevoel van “angst” kon, alsof het er niet meer was. Dit duurde wel twee weken.”

*

Klacht Vrij:

Voel me helemaal lekker in mijn vel het was echt een prachtige sessies!

praktijk hyacintenlaan- persoonlijke groei