Access Consciousness Bodyprocessen

Access Bodyprocessen als MTVSS, Correcting Vision, Zero Sum of Trauma, BMM, Access Consciousness lichaamsprocessen zijn  buitengewoon zorgzaam en helend.

MTVSS is een proces om je immuunsysteem te versterken door het een boost te te geven. 
Het is er het seizoen voor: verkoudheid. En hoewel een gemiddelde verkoudheid niet meteen ernstig is, is het wel vervelend. Hoe sneller je er dus vanaf bent, hoe beter.
Wist je dat je dat er een energetische behandeling is om je immuunsysteem een boost te geven?
Een extra aanrader nu we van de warme zonnige zomerdagen de kou en het donker ingaan.
Gun jij je lichaam deze behandeling?
Het enige wat je hoeft te doen is drie kwartier op de massagetafel te liggen onder een zacht dekentje en mijn handen toe te laten. Ik doe de rest.
Je kleding blijft zoals bij alle behandelingen gewoon aan. 💞

 


Correcting Vision is een proces voor de ogen dat je helpt met het herstellen en ontspannen van je natuurlijke zicht.
Wil jij je zicht verbeteren?
Zijn je ogen vaak moe, gespannen of geïrriteerd door het kijken op je mobiel?
Krijg je hoofdpijn van het staren naar de tv of je computer scherm?
Correcting Vision helpt bij alle ongemakken rondom de ogen. En ook wanneer je traumatische dingen gezien hebt is dit proces een enorme bijdrage.

Het proces werkt op het moleculaire en cellulaire niveau van je ogen. Het helpt bij de vrijlating van emoties en pijn die jouw ogen hebben meegemaakt en hebben opgeslagen op cel niveau.
Daarnaast geeft het verlichting bij traumatische en andere intense ervaringen zoals fel licht, lang kijken naar een computerscherm, dragen van contactlenzen of operaties.

Een heerlijk ontspannen behandeling van 3 kwartier waarin 14 energie frequenties worden geactiveerd.
Maak een afspraak voor een Correcting Vision behandeling.
Deze investering voor je ogen is €30,-


Zero Sum of Trauma
Deze investering in jezelf is €30,-


BMM
Deze investering in jezelf is €30,-


Herstel generatieve (permissieloze) energie Ons lichaam is onze graadmeter. Het geeft ons directe informatie. Maar wanneer we niet hebben geleerd hier naar te luisteren en te ontvangen ontnemen we onszelf vaak het plezier en de ruimte die er beschikbaar is.
Ook op het gebied van intimiteit en seks kunnen we daarin veelvuldig kiezen voor DAT wat ons niet voedt. Kiezen we telkens voor dat wat er goed uitziet aan de buitenkant maar totaal niet voedend en verzorgend is voor ons lijf en dus ons systeem. Seks staat gelijk aan ontvangen. En hoeveel hiervan kun jij ontvangen? Seksuele energie is onze levensenergie, dat heeft niet zozeer te maken met copulatie maar met het leven zelf.

Hoe goed wij voor onszelf kunnen zorgen en de daarbij behorende mensen kunnen aantrekken. Maar ook, direct voelen wanneer iemand niet voedend is. We leren al zo jong dat het er vooral leuk of goed uit moet zien. Dat het aan een bepaalde verwachting of beeld “moet” voldoen. Maar nooit hebben we geleerd naar die signalen te luisteren wanneer ons lijf aangeeft dat het niet voedend en verzorgend is voor ons.
Tijdens dit lichaamsproces leer je hoe je deze energie weer op gang kunt brengen. Dit proces omvat twee verschillende energieën. De een is om het aangetrokken worden door mensen die niet voedend zijn te ontsluiten uit onze molecule en de andere is om de moleculen weer te herstellen zodat je weer meer ruimte krijgt om dat wel (weer) te weten.

Maak een afspraak voor een Herstel generatieve (permissieloze) energie behandeling.
Deze investering in jezelf is €30,-